Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Demi

2010.11.15

Demi Lovato

 • Születési név
 • Demetria Devonne Lovato
 • Becenév
 • Demi, Dem
 • Születési idő
 • 1992. augusztus 20.
 • Születési hely
 • Dallas, Texas, USA
 • Foglalkozás
 • énekesnõ, színésznõ
 • Családi állapot
 • hajadon
 • Magasság
 • 157 cm
 • Eredeti hajszín
 • barna
 • Szemszín
 • barna
 • Csillagjegy
 • Oroszlán


Évről évre képekben

20062006
20082008
20102010

 

Magánélet

Demi Lovato 1992. augusztus 20-án született Dallasban, Texas államban. Spanyol, ír és olasz vér csörgedezik az ereiben. Két lánytesója, név szerint Dallas, aki szintén színész és énekes, öt évvel idõsebb Deminél. Madison, a fél testvére, tíz évvel fiatalabb mint Demi. Édesanyja Dianna Hart, apja Patrick Lovato. A férfi 1994-ben Új-Mexikóba költözött, miután elvált Demi anyjától. Apa és lánya 2008 februárjában négy év kihagyás után újra találkoztak, mikor Demi meglátogatta apját. A Grapevine-Colleyville Independent School District iskolába járt, ahonnan a Cross Timbers Middle Iskolába ment, ahol három éven keresztül énektagozatos osztályba járt.
Ellen DeGeneres showjában bevallotta, hogy hetedikes korában sokat bántották az osztálytársai és egy nap odáig fajult a dolog, hogy kénytelen volt magántanulóként folytatni tanulmányait.
Régebben sok metál zenét hallgatott, ami az akkori lelkiállapotának megfelelt, de mostanában már vidámabb zenéket hallgat, amik inspirálják a dalírásban.
Egy ideig járt Miley Cyrus bátyjával, Trace Cyrus-szal, akivel 2009 júliusában szakítottak. Sokszor próbálták már összeboronálni Joe Jonas-szal közös filmjük után, végül Demi 2010. március elején bevallotta, hogy együtt vannak Joe-val, két hónap után azonban szakított a pár.
2010 októbere végén Demi-nek félbe kellett hagynia a Camp Rock turnét lelki és fizikai állapotának kezeltetése miatt.

Karrier

Demi 6 évesen kezdett el színészkedni, amikor megkapta az elsõ fõbb szerepét, Angela-t játszotta a Barney & Friends-ben. Ahogy telt-múlt az idõ, Demi elkezdte építeni az énekesi karrierjét, és vendégszerepet kapott a Prison Break-ban, a Split Ends-ben és a Just Jordan-ban. 2007 januárjában megkapott egy fõbb szerepet a Disney Channel egyik sorozatában a As the Bell Rings-ben, ahol Charlotte Adams-ot játszotta. Demi szintén fõszerepet játszik a Disney Channel Original filmjében a Camp Rock-ban, aminek premierje 2008 június 20.-án volt az USA-ban.
Demi énekes dalszövegíró és zenész, és nem utolsó sorban 11 éves kora óta játszik gitáron és zongorán. Jó barátja a Jonas Brothers-nek, akik szintén írtak dalokat Demi debütáló albumára, az USA Today napilap tudósítása szerint.
2008-ban Puerto Ricóban forgatta legújabb filmjét, a Princess Protection Program-et, amiben legjobb barátnõjével, Selena Gomezzel játszik együtt. Persze a zenét sem hanyagolja el, 2008.szeptember 23.-án került a boltokba bemutatkozó albuma a Don't Forget, amit a floridai Miamiban vett fel. Az album készítésébõl Jonas-ék is kivették a részüket, 11 szám megírásában segítettek Deminek.
2009 februárjában indult a Disney Channelen Demi sorozata, a Sonny With A Chance. Idén nyáron indult elsõ saját turnéjára Amerikában, elõtte július 21-én pedig megjelent második albuma Here We Go Again címmel.
Az új lemezen Demi szerint érezhetõ John Mayer iránti rajongása, valamint Jon McLaughlin és William Beckett munkássága is inspirálta az elkészítésében.
2009 õszén forgatta le a Camp Rock második részét Kanadában. A film 2010 őszén debütált világszerte a Disney csatornán.
Harmadik lemeze 2011 tavaszára várható, Demi állítása szerint erős stílusváltáson ment keresztül az utóbbi időben, ezért a tőle megszokott rockos hangvételt most R&B-sebb dalokra cseréli.

a kedvenc dolgait sajna nem tom de majd még lehet hogy lessz valami... :)

néhány cikk Demiről: 

Demi komolyan rá szokott a kokóra! olyan mint a ábitó szer..... szar..

Az egész hírbörze arról beszél, hogy Demi Lovato hirtelenjében bevonult a közeli rehabilitációs központba, hátrahagyva maga után a munkáját. Hirtelen döntésének okát azonban eddig senki nem tudta.

Demi Lovato kemény kokainfüggővé vált

Talán senkinek sem újdonság, hogy Demi Lovato csak úgy, mint az időjárás, hirtelen döntést hozott, egyik napról a másikra. Demi Lovatofelkereste a legközelebbi rehabilitációs központot. Azonban a teljes igazságot még senki nem tudta, hogy a fiatal sztár miért döntött úgy, hogy pszichiáterektől kér segítséget. A lepel végül lehullt. A most következő drámai hírek nem kitalációk; akármennyire is hihetetlennek fognak hangzani, mégis mind igazak.

Demi Lovato ugyanis súlyos kokainfüggővé vált. Barátai és ismerősi próbálták leplezni valódi összeomlásának okát azzal, hogy Deminek lelki problémái miatt kellett segítséget szerezni. Úgy tűnik, az igazság takargatása csak eddig tartott.

Tavaly decemberben Demi Lovato texasi koncertje után egyik barátja bulijában vett részt, ahol a vad buli részvevői először kapták rajta Lovato kisasszonyt, amint épp drogozik. Brian Payne, aki Demi közeli ismerőse, nyilatkozott az amerikai Life & Style magazinnak, akik persze eleinte nem hitték el a kacsának tűnő állításokat. Payne ezt állította: „Rajtakaptam őt. Úgy tűnt, nem először csinálja ezt (ahogy kokainozik), és ahogy elnéztem, már régóta benne van a drogok használatában.”

Payne elmondta nemrégiben, hogy Lovato egy újabb partin vett részt a Dallasban adott koncertje után, ahol megismerkedett egy fiatal férfivel, Dave-vel, akit később megöltek egy vizisportbalesetben. Ez is elég volt Deminek, hogy az italhoz nyúljon.

A közeli barátok végül elmondtak mindent a Life & Style magazinnak. Demi Lovatónak a Dave-vel történt haláleset, valamint a szakítása Joe Jonasszal teljesen megviselte a lányt. Szívét darabokra törték, ekkor kezdett el depressziós lenni, majd folymatosan ivott és drogozott. Szerencsére az utolsó pillanatban megálljt parancsolt a káros szereknek, és belátta, innen már csak segítséggel térhet vissza a jó útra.

Jelenleg is az egyik pszichiátrián pihen, és mindenben segítenek neki, hogy újult erővel térhessen vissza munkájához, a rajongók pedig szorítanak neki, hogy minél előbb meggyógyuljon.  

A féltékenységbe őrült bele Demi

A legújabb hírek szerint a népszerű Demi Lovato, a tinik egyik főkedvence, nem az őt ért bántások és a hírnév miatt zakkant meg, hanem azért, mert Joe Jonas lecserélte őt Ashley Greene-re.

A féltékenységbe őrült bele Demi

A hét elején teljesen váratlanul bejelentették, hogy Demi Lovato pszichiátriai ellátásra szorul testképzavarai, illetve dühkezelési problémái miatt.

Azonban az okok teljesen mások, mint amit eddig sejtettünk, ugyanis kiderült, hogy Demi abba bolondult bele, hogy Joe Jonas elhagyta őt Ashley Greene-ért.

Egyesek szerint az utóbbi hónapokban készült képeken látszik, hogy Demi még a külsejét is képes volt Ashley-jéhez hasonlóvá alakítani. Joe-t viszont ezzel sem tudta visszahódítani. A Jonasszal közös turnéján már képtelen volt végignézni, ahogy Ashley és Joe enyeleg, ekkor kezdődtek a dühkitörései és az önértékelési zavarai.

Demi Lovato szerint Justin Bieber jól csókol


Demi Lovato meghökkentő kijelentést tett a minap. Szerint ugyanis Justin Bieber nagyon is jól csókol! Mi is folyik itt igazából?

Demi Lovato szerint Justin Bieber jól csókol

Demi Lovato nemrég szakított barátjával, Joe Jonasszal – aki úgy tűnik, hogy máris továbblépett a színésznőn, és a Twilight-sztár, Ashley Greene oldalán találta meg a boldogságot. Demi állítása szerint jól van, de még egy darabig nem szeretne kapcsolatot.

A Life and Stlye magazin szerint Demi Lovato és Justin Bieber egy titkos randevún vett részt. Egy bennfektes elárulta, hogy Demi szerint Bieber „a korához képest nagyon érett gondolkodású” és hogy „meglehetősen »sokkolta«, hogy milyen jól csókol”.

Már hónapok óta találgatunk, hogy vajon mi lehet Justin és Jasmine Villegas között, miután egy autóban látták őket csókolózni. Ezek szerint Bieber minden erejével a csábításra koncentrál.

naggyából ennyi lenne még de a mai nap elég húzós volt.....! na puxx

 

 
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 16317
Hónap: 67
Nap: 7