Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Veca (A legjobb az x-faktorban neki külgyétek azokat a cutte sms-eket) ez parancs! :D

2010.11.15

Janicsák Veronika

Janicsák Veronika
 • Születési név
 • Janicsák Veronika
 • Becenév
 • Veca, Tinó
 • Születési idő
 • 1989. október 19.
 • Születési hely
 • Budapest, Magyarország
 • Foglalkozás
 • énekesnő
 • Családi állapot
 • hajadon
 • Magasság
 • 162 cm
 • Eredeti hajszín
 • fekete
 • Szemszín
 • barna
 • Csillagjegy
 • Mérleg

 

Janicsák Veronika 1989. Október 19-én született Budapesten. Édesapja Janicsák István a Zizi Labor együttes tagja. A szülei még születése előtt elváltak. Veca édesanyjával maradt, de sokszor eljárt édesapja fellépéseire. 

Több tehetségkutatón részt vett, számos énekversenyt megnyert, de a nagyközönség a 2007-es Csillag Születik műsorban ismerhette meg a lányt. Az akkor 17 éves énekesnő a középdöntők során azonban kiesett. A műsort követően megalapította a Pop & Roll nevű formációt, és Spigiboy is megkereste egy igen jó ajánlattal. Együtt énekelték fel a Besame Mucho című dal új verzióját. A Nickelodeon csatorna is ajánlatot tett neki, ő énekelte fel a Tök Éretlenek nyitódalát, illetve Emma Roberts magyar énekhangjául is ő szolgált.

2010-ben ismét a televíziók képernyőén láthatjuk, hiszen elindult az X-faktor című produkcióban. A zsűri már az első alkalommal el volt ragadtatva a lánytól, és egyértelmű továbbjutóként engedték a középdöntőbe.

Néhány cikk Veronikáról:  

Veca hangáj azonnal felismerem! -Monta Zoltán Erika

Zoltán Erika személyes kedvence az X-Faktorban nem más, mint Veca, és hangját ráadásul rögtön felismeri, és nem téveszti össze máséval.

Erika: „Veca hangját azonnal felismerem”

Az X-Faktor rengeteg nézőt vonz a tv képernyője elé – nem csak átlagembereket, hanem sztárokat is. Benkő Dániel például minden X-Faktorosnak szurkol, és ha teheti, megnézi a műsort. Zoltán Erikának viszont megvan a maga kedvence.

„A kedvencem Janicsák Veca, az ő hangja számomra olyan, amit nem tudok máséval összekeverni. Számomra nem elég a jó hang, azt szeretem, ha azonnal fel lehet ismerni a karaktert. Ha valaki más előadó dalát énekli, és ezt a saját hangján tudja megtenni, az jó, és sokat tanulhat belőle. Ám ha hangot utánoz, az már nem jó. Vecát azonnal felismerem. Emellett Norbit is nagyon bírom, ő olyan karakter, aki mellett nem lehet elmenni” – mondta.

Erika pontosan tudja, milyen érzés más előadókkal versenybe szállni. Az énekesnő 1986-ban különdíjat kapott az Interpop Fesztiválon. Tisztában van azzal is, hogy az X-Faktor szereplőinek mit jelent a tehetségkutató.

„Én magam nem vagyok egy versenyző típus, a verseny visszahúz. Amikor az Interpop Fesztiválon színpadra léptem, annyira izgultam, mint még soha, pedig nem szokott lámpalázam lenni. Akkor úgy éreztem, hogy a szereplés és az eredmény eldöntheti a karrierem. Az elmúlt években többen kérdezték tőlem, hogyan kell sokáig megtartani a sikert. Úgy gondolom, a legnagyobb „titok” a közönség véleménye, szeretete, hogy ne veszítsük el a szimpátiájukat. Amikor otthon nézem az X-Faktort, szinte jobban izgulok, mint a versenyzők, pedig senkihez nem köt semmilyen érdek. De tudom, hogy még nem annyira rutinos emberek, és igenis nagy a tét!” – mondta Zoltán Erika.

Veca és Nicolas eggyüt? Na nehogy má!  xd

 

A második élő X-Faktor-adásban Balázs ültette mindenki fülébe azt a bizonyos bogarat. Mi van Janicsák Veca és Takács Nikolas között? Nikolas most elárulta.

Nikolas és Veca együtt? Nincs több találgatás

Takács Nikolas és Janicsák Veronika két tehetséges, szép, korban összeillő X-faktoros versenyző. Tisztaságmániájukban is hasonlítanak egymáshoz – talán ezért is kelt szárnyra az a híresztelés, miszerint Nikolas és Veca között több van, mint puszta barátság. Az énekes az X című adásban árulta el, hogyan is viszonyulnak egymáshoz igazán.

„Vecával nincs semmi gond, de én nem vagyok most olyan lelki állapotban… Vagyunk annyira okosak és intelligensek – érzelmileg is –, hogy tudjuk, mit szabad és mit nem. Mindannyian azért vagyunk itt, hogy megalapozzuk a zenei karrierünket. Nem feleséget keresni jöttem!” – mondta Nikolas, ezzel rácáfolva Sebestyén Balázs célozgatására.

A két énekes egyaránt látható az X-Faktorban, a legjobb 9 között, ugyanis Nikolas is és a „párbajhős”, Veca is továbbjutott.

Veca eddig szégyelte

Az X-Faktor legjobb 9 versenyzője közé bejutó Janicsák Veronika szerepelt az RTL Klub reggeli műsorában. Téma volt természetesen a Csillag születik, az X-Faktor, de a családnevéről is beszélgettek.

Janicsák Veca már nem szégyelli családnevét

Többen azt hiszik, hogy Janicsák Veronika csak a családneve miatt boldogul a médiában. A 2007-es Csillag születik című tehetségkutatóban be sem merte vallani, hogy ő nem véletlenül Janicsák, ugyanis apja a Z'Zi Labor egykori frontembere, Janicsák István. Ekkor ugyanis a családjukban nem volt minden rendben.

Ezzel szemben, az ez évi X-Faktor idején már minden tökéletes volt. A lány nemcsak fel merte vállalni, hogy ő az, aki, de apja még a válogatásra is elkísérte. Nem sokkal ezután így nyilatkozott apjával való viszonyáról az RTL Klub Reggeli című műsorában: „Én kértem meg, hogy legyen ott a felvételen, mert eldöntöttem, hogy ezentúl nem csinálok problémát a családnevemből. Nem könnyű, ha az embernek olyan apukája van, aki nem csak híres, hanem tehetséges is. Egyszer talán én is leszek olyan sikeres, mint ő!”

Nagyon reméljük, hogy ez a jó viszony nem fog elmúlni!

sajnálom fiuk lányok fanok de vecáról sajna csak ennyi majd még lessz szerintem!

 

 

 
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 16690
Hónap: 91
Nap: 1